31 липня 2022 18:55

Олександр КАРАВАЄВ: "Штурм" - дуже організована команда. Буде тяжко"

Захисник «Динамо» Олександр Караваєв дав невелике інтерв’ю ютуб-каналу «ВЗБІРНА».


– Які в тебе враження від свого вирішального голу у ворота «Фенербахче»?

– Емоції дуже позитивні, адже забив вирішальний м’яч. Тим паче, забив команді, за яку грав. Там така гарна підтримка, і ми пройшли далі. Це дуже важливо для нашої команди і нашої країни.


– Що взагалі очікуєш від «Штурма» наступного тижня?

– Дуже буде тяжко, адже це – дуже організована команда. Але ми будемо вивчати, як вони грають, і будемо ретельно готуватися до матчу.


– Як воно - вперше зіграти проти Віталія Миколенка?

– Ну це не вперше. 4 роки тому, перед тим як перейшов до «Динамо», я грав за «Зорю» проти нього, він тоді дебютував. Дуже тяжко було. Минуло вже 4 роки, він вже тут в Англії, я – в «Динамо». Він росте, це було видно ще по збірній. І зараз, коли грав проти нього, – дуже тяжко. Тому що він виріс у фізичному і тактичному плані, тут зовсім інший футбол і швидкості. Він росте, і це добре.


– Які маєш думки про підтримку України з боку Англії та уряду Великобританії?

– Дуже вдячний. Низький уклін, адже така підтримка від Великобританії… Ми дуже цінуємо і нам це потрібно, тому що всі знають, що ворог увійшов на наші землі й хоче їх відібрати. До порівняння з ними ми не велика країна, але коли ми всі разом і всі нам допомагають, то ми багато можемо зробити. Народ України дуже вдячний, що нам всі допомагають й навколо нас всіх об’єдналися. Це такий позитивний момент. Усім кажу дякую.