28 липня 2022 09:14

Віктор СКРИПНИК: "Сім місяців простою неможливо заховати"

У середу, 27 липня, о 20:00 відбувся поєдинок у відповідь 2-го раунду кваліфікації Ліги конференцій, в якому грали шведський АІК і полтавська «Ворскла» (2:0 д.ч).


Матч проходив у Стокгольмі на «Френдс Арені». Перша гра тижнем раніше завершилася перемогою полтавської команди (3:2).

Наставник полтавської «Ворскли» Віктор Скрипник після поразки в матчі зазначив, що позначилися сім місяців простою команди через війну:

«Сім місяців неможливо заховати. Можливо, тиждень тому було більше емоцій, бо це була перша гра за 7 місяців, гарний стадіон, публіка. Але коли справа доходить до серйозного, то є прорахунки, які стають вирішальними.

Вітаємо суперника із перемогою. Усі футболісти віддали сили цій грі по-повній, багатьох судоми хапали. Усі сили залишили на полі. Дався взнаки клас наших суперників. Були вимушені заміни вже у першому таймі. Вилітали футболісти, які грають перші ролі у команді. Наразі складно їх замінити.

Я не можу сказати поганих слів на адресу тих хлопців, які виходили на поле і віддали всі сили. Зробили все, що могли. Були моменти, не забили. Пропустили два голи, прикро: там рикошет, там трохи не вистачило.

Ми розчаровані, але залишаємо Стокгольм із високо піднятою головою. Залишається побажати команді АІК пройти якнайдалі в цьому турнірі».