18 липня 2022 22:56
1

"Йовiчевич - зрадник": президент СК "Дніпра"-1 Береза жорстко пройшовся по головному тренеру "Шахтаря" та його босам

Почесний президент Дніпра-1 Юрій Береза прокоментував раптове призначення Ігоря Йовічевича головним тренером Шахтаря, і розповів коли буде новий наставник у дніпровського клубу.



14 липня стало відомо, що головний тренер Дніпра-1 Ігор Йовічевіч замінить Роберто Де Дзербі на тренерському містку Шахтаря.

Юрій Береза розповів, що для керівництва Дніпра-1 ця новина виявилася несподіваною, оскільки у клубі припускали, що контракт із хорватським фахівцем продовжує діяти.

Дніпро-1 наполягає на тому, що Йовічевіч порушив умови контракту з клубом, оскільки дніпровська команда скористалася пролонгацією угоди, передбаченої у договорі.


«У середині червня все було нормально. Ігор планував збори з командою і мав на нього поїхати як головний тренер. Чому він так зробив? Не знаю. Мені він не сказав, на зв'язок не виходив. Можливо, фактором став Даріо Срна».


Почесний президент Дніпра-1 вважає, що Йовичевіча зрадником через ситуацію, що сталася з його призначенням до донецького клубу.

«Можу сказати впевнено, що Йовичевіч – зрадник, а Шахтар та його менеджмент – те саме визначення, яким я нагородив Йовічевіча нещодавно в коментарях у Facebook».


Після офіційної презентації Йовічевіча як головного тренера Шахтаря, Береза у Facebook одним непристойним словом описав своє ставлення до хорватського фахівця.


У той же час Юрій Береза запевнив, що Дніпро-1 працює над питанням призначення нового тренера. За чутками, ним став головний тренер "Металіста" Олександр Кучер.


«З командою все буде гаразд, Андрій Русол працює над питанням призначення нового тренера. Є пріоритетний варіант, лише їх п'ять, українці. Найближчого тижня питання головного тренера буде закрито», – заявив Береза у коментарі телеграм-каналу «Днiпрянин».


Фото - СК «Днiпро-1»

шахта завжди діяла як ..., ой, тобто так як сказав Береза!