18 липня 2022 14:08
1

Ігор СУРКІС: "Я вже казав, що не розпродаю команду"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю YouTube-каналу "ЧИСТИЙ ПІДКАсТ" розповів про можливий розпродаж гравців команди.


- Коли ми з Вами минулого разу спілкувалися, Ви сказали, що цю кваліфікацію Ліги чемпіонів "Динамо" планує грати нинішнім складом, а якщо когось і продавати, то лише після потрапляння до групового етапу. Нічого не змінилося? Чи немає у Вас якихось пропозицій щодо гравців на столі?

– Я казав, що не розпродаю команду. Варвари затіяли страшну війну проти нашого українського народу, але у мене є оптимізм, щоб зберегти склад, який би порадував наших уболівальників. Я дуже цього хочу.

Футболісти виходять на поле, і, я думаю, робитимуть все можливе, щоб порадувати наших уболівальників, як це робила національна збірна України. Тоді лише незрозумілі обставини завадили нашій команді потрапити на чемпіонат світу.

Це мої думки. Я думаю, що наші футболісти – молоді та досвідчені – усе розуміють. Вони розуміють, що нашим уболівальникам потрібна якась віддушина зараз. Тому вони битимуться на футбольному полі. Сподіваюся все буде добре.
А что распродаешь? часы?