18 липня 2022 14:03

Ігор СУРКІС: "Гра "Динамо" ще далека від ідеальної. Але не можна не грати офіційні матчі і бути при цьому у нормальному стані"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю YouTube-каналу "ЧИСТИЙ ПІДКАсТ" поділився своїми очікуваннями від матчу з "Фенербахче".


- Після останніх матчів "Динамо" трохи тривожно за команду перед стартом офіційного сезону... Як Ви почуваєтеся? Хвилюєтеся перед "Фенербахче"?

- Якби ми перемогли у цих тренувальних матчах, то я б теж хвилювався. Хвилююсь як завжди, коли у нас такі відповідальні матчі. Я хвилююся з першої до останньої хвилини.

- Наскільки Вас тішить гра, яку показує "Динамо" цього міжсезоння? Чи вона ще далека від ідеалу?

- Далека від ідеальної. Не можна не грати офіційні матчі, а лише товариські чи благодійні ігри, і бути при цьому в нормальному стані.

- Луческу добре організовує ці матчі. Ігри проходять із уболівальниками, з такими суперниками, як "Ліон" чи "Антверпен".

- Це круто. Молоді гравці набувають досвіду, але офіційні матчі - це офіційні матчі.

- У якій формі Буяльський? Він зможе зіграти? Наскільки я розумію, у нього там якісь проблеми з ногою...

- Має невелике пошкодження. Ми його поберегли. Він 100% гратиме, адже це дуже важливий для нас футболіст. Думаю, все буде добре, і гравці підійдуть до цього матчу у найкращій формі.

- Чи буде аншлаг на матчі з "Фенербахче"? Як іде продаж квитків?

- Можливо, не так добре продаються квитки, як мені хотілося б, але тисячі 12-14 глядачів на стадіоні будуть. Переважно це будуть наші українські вболівальники, які вимушено переїхали до Польщі. Я сподіваюся на велику підтримку! Ми грали в Антверпені, де була дуже хороша підтримка. Там були ультрас "Антверпена", то наші вболівальники їх перекрикували.