17 липня 2022 15:16

Ще один українець у Англії? Агенти Трубіна перебувають з робочим візитом у Норвічі

Part of the Game володіють правами на українських зірок, таких як Анатолій Трубін, Юхим Конопля, Валерій Бондар та Тарас Качараба, а також опікуються майбутнім інших вітчизняних футболістів.


Представники футбольної агенції Part of the Game, виконавчий директор якої Юрій Данченко є агентом голкіпера Шахтаря, зараз перебувають у Норвічі.

Про це організація повідомила у соціальній мережі, прикріпивши до посту фотографію стадіону "Карроу Роуд" - домашньої арени Норвіча.

Цілком можливо, що сторони обговорювали потенційний трансфер 20-річного Трубіна у разі повернення «канарійок» до еліти англійського футболу, оскільки наступний сезон вони проведуть у Чемпіоншипі.

А може, українські вболівальники зможуть побачити Коноплю, Бондаря чи Качарабу тих, хто бореться за вихід до АПЛ уже в новому сезоні. Про це стане відомо найближчим часом.

У попередні трансферні вікна Трубіним цікавилися Інтер та Мілан, а також раніше неназваний топ-клуб Франції.

Transfermarkt оцінює продаж футболіста у вісім мільйонів євро. Нагадаємо, що в англійських чемпіонатах виступають українці Олександр Зінченко, Віталій Міколенко та Єгор Ярмолюк.