7 липня 2022 11:20

Кулібалі хотів би до "Барси" у разі виходу з "Наполі". "Ювентусу" та "Челсі" він теж цікавий

Захисник Каліду Кулібалі може піти з «Наполі» цього літа.

За даними журналіста Джанлукі Ді Марціо, Кулібалі – пріоритетний варіант "Ювентуса" у разі, якщо Маттейс де Лігт змінить клуб. Також спортивний директор "Юве" Федеріко Керубіні обговорював з агентом Фалі Рамадані майбутнє захисника "Фіорентини" Миколи Міленковича.


Залежно від суми, яку "Ювентус" отримає за де Лігта, клуб вирішить, чи боротиметься і за Кулібалі, і за Міленковіча. Можливо, "Ювентус" спробує підписати одного з них.

Сам Кулібалі хотів би перейти до "Барселони" у разі виходу з "Наполі". Каліду не хотів би залишатися в Серії А, якщо піде з неаполітанського клубу. Також інтерес до сенегальця виявляє "Челсі".


Крім того, "Наполі" може перешкодити трансферу гравця до "Ювентуса". Минулого разу трансфер із "Наполі" до "Юве" відбувся влітку 2016 року – склад туринського клубу поповнив Гонсало Ігуаїн. Тоді "Ювентус" виплатив його відступні.

Ситуація, що склалася зараз, – непроста для "Ювентуса". Проте клуб має намір продовжити переговори з Кулібалі та Міленковичем, щоб бути готовим до відходу де Лігта.