6 липня 2022 22:18

"Мене маргіналізували як товстуна. Хто-небудь думає про повних людей?". Вболіваючий за "Герту" актор поскаржився, що немає футболок розміру 3XL

Актор Ненад Лучич, який уболіває за «Герту», висловився про брак футболок розміру 3XL.


Перед новим сезоном Бундесліги в офіційному берлінському магазині максимальним розміром форми, виставленої на продаж, є XXL. Минулого сезону був доступний одяг і для більших людей.

«Я злий, відчуваю, що мене маргіналізували як товстуна. Мене турбує те, що футболок розміру 3XL немає у продажу. Я ледве влазю в 2XL, але мені незручно, до того ж взимку я не зможу надіти під неї щось ще, тому така футболка марна.


Хтось взагалі думає про нас, трохи повніших людей? «Герта» повністю підтримує ідею різноманітності, але не думає про нас, повних людей, яким теж хотілося б мати футболку, але відповідного розміру немає. І я впевнений, що вболівальників навіть трохи більше за мене у «Герти» вистачає.


В офісі мені сказали, що "Герта" не має до цього відношення, що скарги треба надсилати виробнику - Nike.


У людей, у яких стегна трохи більші, вибір крутого одягу набагато менше, ніж у решти. І дуже шкода, що все так складається, тому що нова форма набагато краща за попередню.


І мене дратує те, що наш суперник із міського дербі, «Уніон», все-таки пропонує футболки розміру 3XL.


Я продовжуватиму боротися за великі футболки. Якщо вони з'являться наступного сезону, я вважаю це успіхом», – сказав Лучич.