4 липня 2022 08:42

Шакіра готова завдати шкоди репутації Піке. Її люди збирають дані про поведінку гравця "Барселони"

Шакіра та Жерар Піке готові до запеклої боротьби за опіку над дітьми.


Колумбійська співачка після розставання із захисником «Барселони» має намір відвезти двох їхніх спільних синів до Майамі, а футболіст має намір завадити цьому. Колишні партнери найняли адвокатів та готуються до судового процесу.

Піке та Шакіра нещодавно зустрілися та обговорили ситуацію, проте відмова гравця відпускати дітей з матір'ю в США викликала гнів латиноамериканської артистки. Вона погрожувала розкрити деякі секрети Жерара, висвітлити його неоднозначну діяльність та подробиці його особистого життя, які досі залишалися невідомими.

Вона зрозуміла, що не знала чоловіка, з яким жила. Вона не збирається зупинятися», – розповіло джерело Informalia.

Одна з причин, через яку Шакіра їде з Барселони, полягає в тому, що жінка не може жити поряд із родиною Піке. Співачка розпочала активні дії.

«Шакіра готова на все. Їй було не звикати до флірту Піке, але вона ніколи не думала, що він зраджував її. Їй доведеться розіграти козирну картку. У неї тепер є люди, які шукають інформацію та складають докладний звіт про Піке та його поведінку.


Є деякі сюрпризи, які нікого не залишать байдужими до цієї справи. Вони знають речі, які сильно його ранять, і не лише щодо сімейних справ», – розповіло джерело.


Ті, хто добре знає Шакіру, зараз стверджують, що Піке «нажив собі небажаного ворога». І сам футболіст і усвідомлює, які збитки вона може завдати його репутації.