14 червня 2022 08:55

Один із найдорожчих гравців в історії відмовив "Реалу" через образу та зраду від президента клубу Переса

Півзахисник збірної Франції Поль Погба не перейшов до мадридського Реалу через злопам'ятність щодо його керівника.


Цього літа гравець після шести років покинув Манчестер Юнайтед на правах вільного агента. Але Погба міг піти із червоної частини Манчестера ще раніше. Декілька років у пресі йшли активні розмови та чутки про інтерес Реала до хавбека "червоних дияволів".

Засновані вони були на симпатіях тодішнього головного тренера "вершкових" Зінедіна Зідана до свого співвітчизника. Але як не намагався екс-наставник Реала отримати Погба, президент клубу Флорентіно Перес був проти цього трансферу і не дав жодного шансу йому статися.

Але 29-річний чемпіон світу не забув і не пробачив такої неповаги з боку глави "Лос Бланкос". Як пише El Nacional, Погба почувається зражденим Пересом після відмови від його можливої покупки у минулому, і не раз.

Тож цього літа він навіть не розглядав можливості надіти білу футболку. Француз не чекав і виявляв терпіння, хоча Карло Анчелотті вважав підписання Погба непоганим варіантом.


Тепер півзахисник, за багатьма відомостями, повинен повернутися до Ювентуса, кольори якого він уже захищав з 2012 по 2016 рр. В Італії стверджують, що угода давно закрита, але офіційних підтверджень поки що не було.

У жодному разі Погба не продовжить виступати в англійській Прем'єр-лізі і не зможе здійснити мрію свого дитинства — зіграти на "Сантьяго Бернабеу", у чому він сам публічно зізнавався.

При цьому деякі джерела повідомляють, що у зв'язку з можливим призначенням Зідана головним тренером ПСЖ чемпіони Франції можуть спробувати підписати хавбека.

Минулого сезону на рахунку Погба 27 матчів за Ман Юнайтед у всіх турнірах, у яких він відзначився голом та дев'ятьма асистами. Француз посідає восьме місце у списку найдорожчих трансферів в історії футболу — його повернення на "Олд Траффорд" у 2016 році коштувало манкуніанцям 105 мільйонів євро (клубний рекорд).