9 червня 2022 00:34
2

Олександр ПЕТРАКОВ: "Прищеплюю команді атакуючий футбол, щоб вона нікого не боялася"

Прес-конференція головного тренера збірної України Олександра Петракова після перемоги над Ірландією.

- Ми грали п'ятого числа дуже важкий матч із Уельсом. Тому, щоб не зашкодити хлопцям, я вирішив дати зіграти футболістам, які не грали. Я задоволений, як вони зіграли. Багато хто дебютував за збірну на офіційному рівні. Помилки будемо розбирати, але я задоволений самовіддачею хлопців та їхнім ставленням до гри. Задоволений перемогою. Це позитив після того, що сталося з Уельсом. Ми перевернули сторінку і рухаємось далі, не озираючись назад.


– Як вам підтримка українських уболівальників на трибунах?


- Хочу подякувати Ірландії за те, що вони прихистили наших жінок та дітей. Усі вони хочуть додому. Сьогодні ми зробили щасливими цих уболівальників на трибунах.


- Ваша команда грала в стилі атаки. Вважаєте, що в цьому плані збірна України краща за Ірландію?

- Я прищеплюю команді атакуючий футбол, щоб вона нікого не боялася. Якщо вам сподобався наш атакуючий футбол, я вдячний вам за оцінку нашої роботи. Мені це подобається.

- Як вам гра Луніна?

- Я знаю його з 15 років. Знаю його батька та матір. Він для мене як синок. Задоволений, що він зіграв на нуль у офіційному матчі. Я його привітав із цим. Багато хлопців дебютували на офіційному рівні - Лунін, Бондар, Попов, Качараба, Сирота, Пихаленок, Ігнатенко. Радий за них. Вони здобули впевненість. Рухаємось далі.

– Ви зробили 10 змін у складі. Чи збираєтеся ставити цих же футболістів на наступний матч?


– До цього треба ще дожити. Не дивлюсь так далеко. Завтра буде тренування. Замість Миколенка мав грати Соболь, але він захворів. Підійшов до Віталія, він сказав, що допоможе та добре відіграв.

Атакуючий футбол в п'ять захисників... Без коментарів.
Сховати
Повний Капець, і це з Ірландією(