6 червня 2022 23:59

Ліга Націй. Ісландія та Албанія ділять очки, Казахстан знову перемагає

У цей понеділок, шостого червня, проходить ціла низка матчів другого туру Ліги Націй.


Ісландія - Албанія 1:1
Голи: Торстейнссон 49 - Сефері 30

Поки Албанія відпочивала у першому турі Ліги Націй (суперника, російську збірну, УЄФА виключив із Ліги Націй), ісландці влаштували справжній трилер у матчі проти Ізраїлю – 3:3. Домашня зустріч "вікінгів" проти албанців також була напруженою - Сефері відкрив рахунок до перерви, проте зусиллями Торстейнссона господарі змогли відігратися.


Білорусь – Азербайджан 0:0

Невдахи першого туру зустрічалися у очному матчі у другому. Програти дві гри у не найдовшому турнірі збірних – смерті подібно, а тому й білорусам на нейтральному полі, азербайджанцям потрібні були очки. Одне підійде, але краще одразу три. Так вийшло, що не найвеселіший матч із мінімумом моментів завершився без голів. Справедливо.

Словаччина - Казахстан 0:1
Гол: Дарабаєв 26

Якщо команди вищі боролися за те, щоб не стати останніми, то тимчасове лідерство у групі розігрували словаки та казахи. Матч вийшов рівним, причому якщо гості краще виглядали до перерви, у справі вийшовши вперед, то в другому таймі Словаччина прийшла до тями, закривши суперника на його половині. І пізній гол таки прийшов, правда, рахунок рівним був недовго. Взяття воріт Алмаші скасував ВАР.

Андорра – Молдова 0:0

Віктор Стіна вилучився наприкінці першого тайму, залишивши Молдову у меншості. Цей не завадило гостям тиснути суперника, правда, м'яч уперто не йшов у ворота Гомеса. Все так і закінчився "нульовкою".