5 червня 2022 21:25
4

Арбітр ФІФА розібрав епізод із можливим пенальті на Ярмоленку

Український арбітр ФIФА Євген Аарановський висловився про епізод з ймовірним пенальті на Андрія Ярмоленка у матчі між збірними України та Уельсу.

- Як уболівальник я за пенальті. Але якщо дивитися об'єктивно, враховуючи всі рекомендації, і показати загальний план без повторів – де стояв арбітр, то ми зрозуміємо, чи бачить він момент чи ні. Суддя все бачив. Він оцінює епізод, далі включається VAR, перевіряється момент. Далі треба дивитися, де був контакт між гравцем Уельсу та Ярмоленком. Він б'є його нижньою частиною стопи в районі мізинця. Кажу, як працює VAR та арбітр. Арбітру могли сказати, що був легкий удар і його недостатньо для пенальті. Чому головний арбітр не переглядав VAR? Має бути очевидна помилка. Футбол – контактна гра, арбітр її оцінює. Якщо суддя бачив цей момент, що йому покаже VAR? Для нього це некарається. Можу сказати, що був неочевидний пенальті.


Фото: FootBoom

Бевзь,а не ,,експерт"! Ляпає язиком казна що !
Давай теперь ставить датчики давления на футболистов, что бы оценивать силу удара! После венгра это вторая тварь, которую нужно не любить!
Таке враження, що арановський "Пелє" серед арбітрів. Кого цікавить його думка?
Ідіот