3 червня 2022 10:39

Роберто МОРАЛЕС: "Вельс - достатньо примітивна команда. Єдине, що трішки лякає - це фактор Бейла"

Ведучий шоу «ТаТоТаке» Роберто Моралес висловився про збірну Вельсу, з якою вже в неділю у рамках плей-офф кваліфікації чемпіонату світу зіграє Україна.


«Вельс готувався до нашого поєдинку. Вони поберегли Бейла, адже він – це надбання нації. Ремсі також , але я не знаю, чи поберегли його, чи він такий «ніякий». Чесно скажемо, що був фінал Ліги Європи «Рейнджерс» – «Айнтрахт», де шотландці, маючи склад гірший, ніж в німців, без якихось зірок, випустили Ремсі кінець в екстратаймі, а він ще й пенальті післяматчевий не забив. Ремсі в такій ганебній формі, що його соромно випускати.

В усьому іншому Вельс – це теж достатньо примітивна команда. Я побачив її з Польщею, яка теж не зіграла добре, і нічого екстраординарного… Лише Джеймс більш-менш сподобався, той, що був у «Манчестер Юнайтед» і відіграв останній сезон в «Лідсі». Все інше – нічого солідного там немає. Єдине, що мене трішки лякає – це фактор Бейла. Інколи він як ведмідь: спав, прокинувся, забив за збірну і пішов далі спати», – сказав Моралес.