28 травня 2022 15:11

Абрамович про продаж "Челсі": "Ми разом створили спадщину. Бути частиною цього клубу – це честь на все життя"

Роман Абрамович випустив заяву після продажу «Челсі».

«Минуло майже три місяці з того часу, як я оголосив про свій намір продати «Челсі». Протягом цього часу команда наполегливо працювала над тим, щоб знайти для «Челсі» відповідного власника, який був би у найкращій позиції для того, щоб успішно вивести клуб на новий рівень.


Володіння цим клубом пов'язане з великою відповідальністю. З того часу, як я прийшов у «Челсі» майже двадцять років тому, я на власні очі побачив, чого може досягти цей клуб.


Моя мета полягала в тому, щоб у наступного власника було мислення, яке забезпечить успіх чоловічої та жіночої команд, а також бажання та прагнення продовжувати розвивати інші ключові аспекти клубу – як Академія та фонд «Челсі».

Я радий, що ці пошуки підійшли до успішного завершення. Передаючи «Челсі» його новим власникам, я хотів би побажати успіхів як на полі, так і за його межами.


Бути частиною цього клубу – це честь на все життя. Я хотів би подякувати всім колишнім і нинішнім гравцям, співробітникам і, звичайно ж, уболівальникам клубу за ці неймовірні роки.


Я пишаюся тим, що в результаті наших спільних успіхів мільйони людей тепер отримають користь від нового благодійного фонду, який створюється. Це спадщина, яку ми створили разом. Дякую. Роман», – йдеться у заяві Абрамовича.