26 травня 2022 17:09

Оуен про перехід з "Ліверпуля" в "Реал": "Я не спав тиждень, а дорогою до аеропорту плакав навзрид"

Майкл Оуен розповів, з яким почуттям переходив з "Ліверпуля" до "Реалу".


"Я не спав цілий тиждень перед цим. І навіть дорогою до аеропорту я плакав ридма, не побоюся цього слова.

Ти думаєш, що залишишся гравцем "Ліверпуля" на все життя, але потім думаєш: "О Боже, це "Реал" – я вічно шкодуватиму про це, якщо скажу "ні". Це був шанс познайомитись з іншою лігою, іншою країною, іншою мовою, іншою культурою.


Йшлося про те, щоб мати можливість грати у цій знаменитій білій формі, грати на "Бернабеу", грати із Зіданом, Фігу, Бекхемом, Роберто Карлосом. Але навіть тоді, через дві секунди, я думав: "Ні, я хочу бути в "Ліверпулі" до кінця свого життя.

Навіть після того, як я вирішив піти, я також втішав себе думкою: "Іан Раш пішов з "Ліверпуля" до "Ювентуса", і він повернувся, тож, можливо, я теж можу це зробити.


Отже, перед від'їздом я поговорив з Ріком Перрі, який на той час був виконавчим директором: "Чи можемо ми укласти джентльменську угоду про те, що ви викупите мене після того, як я відіграю кілька років у Мадриді?"


І ми це зробили, але ти ніколи не зможеш ідеально спланувати кар'єру. У мене не було можливості провести залишок своєї кар'єри у "Ліверпулі", але у "Мадриді" я здобув неймовірний досвід", – сказав колишній нападник.