26 травня 2022 08:22

Григорій КОЗЛОВСЬКИЙ: "Львів і раніше був футбольною Меккою України, просто не всі про це знали"

Президент ФК Рух Григорій Козловський в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS висловився про велику роль Львова, який після вторгнення російських окупантів став своєрідною столицею українського футболу, а також збірною України U-19, яка готується до вирішальних матчів відбору на чемпіонат Європи саме в цьому місті.


– Львів був футбольною Меккою в останній рік, просто про це не всі знали. Наразі так вийшло, що довелося дізнатися. У футболу теж має бути свій будинок, і я радий, що ФК Рух та академія нашого клубу стали домом для футболістів, які мають бажання та можливість тренуватися та розвиватися. Чим більше представників Руху буде у збірній U-19, тим більшими будуть шанси пробитися.

Якщо серйозно, команда справді сильна, збалансована, невипадково вона потрапила до фінальної частини. Головне, щоб хлопці показали, що вони українці, бійці та результат прийде. Але група справді непроста. Чесно кажучи, тренерам не позаздриш. Але чим складніша група, тим легше її виграватиме, – сказав Козловський.


Фото - ФК "Рух"