24 квітня 2022 15:35

Люк де Йонг: "З Хаві всі гравці почали з нуля, у мене з'явився шанс проявити себе"

Нападник "Барселони" Люк де Йонг розповів, як змінився його статус у команді після приходу на посаду головного тренера клубу Хаві.


"Я завжди усвідомлював, що хочу закінчити сезон у "Барселоні". Звичайно, коли я тільки перейшов, ніхто не припускав яким може бути мій внесок у гру команди. Я вирішив залишитися і продовжувати боротьбу. Я говорив про це з Хаві. З ним усі гравці почали з нуля, тож у мене з'явився шанс проявити себе.


Під керівництвом Рональда Кумана я мав проявляти себе щодня на тренуваннях. Коли ви не процвітаєте на тренуваннях, ви не заслуговуєте грати в матчах. Для мене мало що змінилося після відходу Кумана. Я повинен робити те саме. Він знав, хто я і як мене використати. Щодо Хаві, то я усвідомлюю, що мав продемонструвати йому, чим я зможу допомогти цьому великому клубу. Я повинен був довести йому з самого початку, що я можу допомогти команді зрештою.

Моє майбутнє? Я на сто відсотків чесний: я ще не знаю, де гратиму. Я все ще граю зараз у чудовому клубі. Можу впевнено сказати, що ПСВ має місце в моєму серці, але я не знаю, що буде", — наводить слова форварда Diario Sport.