17 квітня 2022 10:59
1

Мені обіцяли підірвати машину, а дітей віддати до дитбудинку: дружина Усіка висловилася, чому Сашко не відповідав на запитання "Чий Крим"

Катерина Усік у відвертому інтерв'ю нашому сайту розповіла про погрози, які отримувала її родина.


Дружина нашого уславленого боксера Катерина Усік в ексклюзивному про те, як їй жилося в Криму після окупації півострова Росією.


«Я жила в Криму за Росії до 2017 року. Я їздила постійно з українським прапором машиною і мені її обіцяли підірвати. До мене підійшов знайомий і каже: «Кате, мені передали, якщо ти не знімеш прапор України – машину підірвуть». Але, звичайно, ніхто нічого не зробив.

А зараз вони загрожують, що заберуть мою оселю. Нехай забирають! Все одно рано чи пізно Крим повернеться до складу України. І кримчани це знають».


Крім того, Катерина пояснила, чому Олександр Усік довгий час не відповідав на відповідь, яку цікавив усіх українців:

«Коли Сашка проплачені журналісти постійно запитували: «Чий Крим?», паралельно йшли погрози нашій родині. Всі знали, де я живу, а вони були здатні на все, що завгодно. Саня просто не міг висловити свою позицію.

Дійшло до того, що погрожували прийти додому, знайти щось заборонене в Росії та віддати мене до СІЗО, а дітей до дитбудинку. Ви ж розумієте, що якби вони хотіли щось знайти, то знайшли! Ось вам і відповідь, чому Сашко нічого не міг сказати.

Також дружина боксера згадала, як із нею спілкувалися кримські прикордонники:

«Коли я їздила в Україну, кримські прикордонники дивилися мій паспорт і говорили, сміючись: «Ви дружина боксера, він вас, мабуть, б'є». Уявляєте, яке у них перекручене поняття реальності? Вони думаю, що бити дружину – це гаразд. Які ми нафіг брати? Ми зовсім різні».

"Я жила в Криму за Росії до 2017 року" - просте питання, якщо ти живеш у місці де погрожують тобі та твоїм дітям і та нічого на це не робиш то ти чи хворий на голову чи брешеш.

Тобі та твоїм дітям погрожують вбивством і ти не хочеш переїхати в безпечне місце і (по твоїм словам) єдине, що росіян стримувало від вбивств це те, що твій чоловік казав "проплаченим журналістам" що "Крим кримчан" та "Крим божий"?

Чому ж ти після 2017-го з Криму виїхала якщо твій чоловік і далі тебе оберігав продовжуючи казати, що "Крим належить кримчанам"? Мантра його вже не діяла?