12 квітня 2022 20:32

Марш про проблеми "Лідса" при Б'єлсі: "Гравців перевантажували на тренуваннях, вони не встигали відновитися. На 15-й хвилині матчу було зрозуміло, що вони на межі"

Головний тренер Лідса Джессі Марш критично відгукнувся про роботу Марсело Б'єлси з командою.


Американець змінив аргентинця на чолі команди наприкінці лютого. Після поразок у перших двох матчах відбулися три перемоги та нічия.

«Я вже під час перегляду матчів, з розмов з людьми з клубу розумів, наскільки там високий рівень стресу. У перші дні я говорив команді лише про те, що треба заспокоїтись, попереду залишалося ще 12 матчів.


Ці хлопці старанно працювали, щоб потрапити до АПЛ, і знають, наскільки це важливо. Вони розуміють, що все це означає для клубу, міста та вболівальників. Вони чудові. Але також вони відчували на собі весь тиск, який пов'язаний із бажанням радувати фанатів, і цей тягар вони несли на своїх плечах. Я одразу це зрозумів і відчув, що вся справа у знятті напруги.


Проблеми багато в чому стосувалися тренувальних методик. Цих гравців перевантажували на тренуваннях, що призвело до проблем із відновленням фізичних та психологічних сил між матчами.

В мене дуже специфічна методологія. Мої футболісти багато бігають, але при цьому залишаються здоровими, не втрачають форму. Це відповідає стандартам тієї гри, яку хочемо поставити.

Раніше вже на 15 хвилині гри можна було подивитися на цих гравців і зрозуміти, що вони на межі. Такого не повинно бути. Я дуже ретельно пропрацював наш підхід до занять та гри», – сказав Марш.