3 квітня 2022 17:51

"Я боротимуся за вас, а ви за мене". Тренер "Болоньї" дав емоційну установку гравцям з лікарні

У понеділок, 4 квітня, в рамках 30 туру чемпіонату Італії Болонья на виїзді зіграє проти Мілана.


Головний тренер Болоньї Сініша Михайлович не зможе бути присутнім на грі, адже перебуває у лікарні на лікуванні від лейкемії.


Наставник команди вирішив емоційно зарядити команду на позитивний результат, давши бойову установку прямо із лікарняної палати. За словами 53-річного серба, він чекає, що його підопічні зможуть виявити свої найкращі якості на полі.


"Мене не буде поруч фізично, але подумки я завжди поруч. Зараз я постійно спілкуюся з персоналом. Ми вже проходили через це кілька років тому, але я впевнений, що у своїй лікарняній палаті я боротимуся за вас, так само як я впевнений, що ви боротиметеся за мене на футбольному полі.


Вже раз ми перемогли цю хворобу, тому ми зможемо зробити це знову, у мене немає жодних сумнівів. Життя проживає не за відсутності проблем, а всупереч проблемам. Життя – це не пряма лінія, є повороти, злети та падіння, навіть раптові вибоїни, в які ви потрапляєте, але ви повинні йти далі”.


"У важкі хвилини бачиш мужність і реакцію чоловіків. Є два шляхи, якими ви можете піти, один з них руйнівний, скарги і втрата віри. Інший - конструктивний, пошук позитивних речей і чіплятися за них.


Зараз я перебуваю у медичній палаті близько трьох квадратних метрів. Це тимчасова ситуація, я подолаю цю хворобу, я вірю в лікарів, тому хочу ентузіазму і не стривожених осіб. Я знаю, що виграю. Разом ми повинні бути єдиними, якщо вам щось знадобиться, то я поряд. Я знаю, що у нас складна ситуація із результатами, але не з виступами", - заявив Михайлович.


Нагадаємо, вперше лейкемія у 53-річного серба була виявлена у 2019 році. Вже у травні 2020 року він зумів вилікуватись від хвороби.


У турнірній таблиці Серії А Мілан йде на першому місці, маючи 66 балів. Болонья розташовується на 13-му рядку з 33 очками.