25 березня 2022 20:40

"Розкрилася консерва, але він сам себе вже покарав". Журналіст прокоментував штампи російської пропаганди від Рафаїлова

Ведучий шоу "ТаТоТаке" Сергій Болотніков висловився щодо слiв екс-гендира "Зорі" Сергія Рафаїлова.

- Ви, напевно, бачили, що дід виліз із бункера і почав розповідати ці штампи російської пропаганди. Розкрилася консерва. Все, що ви підозрювали, все вилізло. Всі ці "де ви були 8 років", "укронацисти", "шкода, що Росія не добила вас на Майдані чи Дебальцево". Не хочу наводити повні цитати цього марення. На жаль, я не стримався і написав йому у вайбер.

Здається, він не прочитав, але немає особливого сенсу намагатися його якось покарати.

Думаю, що він сам себе покарав. Просто уявіть, як йому зараз. Все-таки він українець і сидить там у Росії. Щоразу він повинен доводити, з ким знайомиться, що він не фашист. Він повинен вилизувати тому режиму більше, ніж може. Але якщо в Росії багато чого не знають, то Рафаїлов все чудово знає. Він же тут був. Він має інформацію з різних сторін.

Але зараз він має бути справжнім солдатом піхоти цієї пропаганди, щоб його вважали за свого. Плюс якісь його знайомі, які були неадекватними, лишилися тут. Думаю, що він втратить із ними контакт. Коли ми переможемо, йому доведеться з'*******ся. Думаю, що він, як і всі поплічники Путіна, боятиметься. Шкода, що Рафаїлову забракло сміливості сказати все це тут.