22 березня 2022 16:48

Абрахам не поїде до розташування збірної Англії під час березневої міжнародної паузи

Нападник італійської "Роми" Теммі Абрахам цього сезону значно додав у показниках власної результативності, а особливо останнім часом, коли за 14 матчів забив 11 голів.


Було зрозуміло, що подібні успіхи під керівництвом Жозе Моуріньо зрештою дозволять 24-річному гравцеві потрапити до заявки збірної Англії на матчі березневої міжнародної паузи, а одразу після нещодавнього римського дербі (3:0), у якому Теммі забив два голи, представники тренерського штабу Гарета Саутгейта зв’язалися з керівництвом "вовків" задля запрошення їх футболіста до лав національної команди.


Однак, як з’ясувалося, кілька останніх матчів Абрахам проводив на знеболювальних, які допомагали йому впоратися з болями в спині, що особливо було помітно під час матчу проти "Лаціо".


У підсумку, медичні відділи "Роми" та збірної Англії одностайно ухвалили рішення про те, що Теммі залишиться в розташуванні клуба найближчим часом та пропустить березневий збір головної команди своєї країни.


Нагадаємо, що збірна Англії проведе за цей період дві товариські гри на своєму полі: проти Швейцарії (26.03) та Кот-д’Івуару (29.03).