18 березня 2022 15:09

"Я не злякався": легіонер "Зорі" не повірив власній дружині, що в Україні почалася війна

Хорватський півзахисник Зорі Ловро Цвєк, який напередодні перебрався у ЧФР Клуж, розповів, як дізнався про початок війни в Україні.

"Я був там, коли все почалося, спав. Близько 6-ї ранку мені зателефонувала дружина і сказала, що почалася війна. Не повірив, став усім телефонувати. Я не злякався, бо нічого не почув. У Запоріжжі нічого такого не було, тож мені було легше. Але після того, як я побачив, що відбувається, стало зовсім інакше.

Ця війна жахлива. Я не можу повірити, що це відбувається, сподіваюся, що це незабаром закінчиться і все буде добре. Виїхав, коли почалася війна. Українці не можуть покинути країну через цю ситуацію. Я розмовляв із ними, вони трохи налякані, але також сподіваються, що все буде, як раніше", – сказав Цвєк у коментарі Antena Sport.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. ЗСУ та підрозділи територіальної оборони дають відсіч ворогу. Українські й іноземні футболісти збирають гуманітарну допомогу та допомагають армії грішми.


Фото: ФК "Зоря"