17 березня 2022 20:41

"Уряд говорить вам, що це війна з "денацифікації" України. Це неправда!". Шварценеггер звернувся до росіян

Фото - ua.depositphotos.com


Ми постійно повідомляємо про західних зірок, які вступаються за Україну, засуджуючи військове божевілля Путіна. Через імперських замашок кривавого диктатора наш народ вже 22-й день терпить вторгнення. Але ми в нашій боротьбі не одні. Багато країн і їх жителі виступили на нашу підтримку, про що ми не втомлюємося говорити і дякувати їм. Серед них знаменитий голлівудський актор і політик, легендарний "Термінатор" Арнольд Шварценеггер.

На своїй сторінці в Instagram "залізний" Арні опублікував 9-хвилинний ролик, в якому звернувся до росіян, волаючи до їх розсудливості і розповідаючи про російську війну проти України. У відео також є непрості кадри зруйнованих міст і жертв цієї божевільної війни. Арнольд Шварценеггер прямо сказав, що війну в Україні почала влада з Кремля.

Я знаю, що ваш уряд говорить вам, що це війна денацифікації України. Денацифікації України? Це неправда! Україна - це країна з президентом єврейського походження, у батька якого всіх трьох братів вбили нацисти. Україна не починала цю війну. Її не починали націоналісти чи нацисти. Можновладці в Кремлі почали її.

Актор прямо звернувся до Путіна із закликом закінчити війну в Україні:

Я знаю, що російський народ не в курсі того, що зараз відбувається. Я закликаю російський народ і російських солдатів в Україні зрозуміти, що все це — пропаганда і дезінформація. < ... > А президенту Путіну я скажу: ви почали цю війну, ви ведете цю війну, ви можете зупинити цю війну.