15 березня 2022 15:10

"Сподіваюся, все вийде і він зможе приїхати найближчим часом". Вілліан висловився про можливий перехід Жуніора Мораєса у "Корінтіанс"

Фото - Depositphotos.com


Колишній гравець Челсі і Арсеналу Вілліан, який нині виступає в Корінтіансі, висловився про нападника Шахтаря Жуніора Мораеса.


Форвард донецького клубу вже за фактом став вільним агентом і зможе на безоплатній основі приєднатися до будь-якого клубу. Днями бразильські ЗМІ повідомили, що Мораес близький до переходу в Корінтіанс, кольори якого захищає колишній вінгер Шахтаря Вілліан.


Він розповів про знайомство з Мораесом і поміркував про можливість пограти пліч-о-пліч зі співвітчизником.


"Мораес - мій друг з часів України, ми грали один проти одного, жили в одному місті, в Донецьку, він грав за Металург. Я грали проти нього кілька разів, у нас зав'язалася дружба. У нього був важкий період в цій команді, ми зблизилися як друзі, я з ним, а моя дружина з його.


Коли вони були заблоковані в Києві (в перші дні вторгнення Росії в Україну - прим. FanDay.net), я розмовляв з ним два або три рази, ми хвилювалися. Що стосується його ситуації з переходом в Корінтіанс, я не знаю, чи правда це, я чув в пресі, що Корінтіанс зацікавлений в ньому. Якщо це правда, я сподіваюся, що все вийде і він зможе приїхати найближчим часом", — наводить слова Вілліана Globo.


Нагадаємо, що Вілліан виступав за помаранчево-чорних з серпня 2007 по січень 2013 року, провівши за "гірників" в цілому 221 матч, записавши в них в свій актив 37 голів і 63 асисти.


Мораес захищав кольори донецького Металурга з 2012 по 2015 рік. У складі команди він взяв участь у 63 матчах, забивши 35 м'ячів.