14 березня 2022 09:50
4

"Я не розумію, що Алієв робить в теробороні". Леоненко пояснив, що він думає про війну з Росією

Екс-форвард Динамо Віктор Леоненко розповів, чим він займається під час агресії північного сусіда.

Колишній гравець, а нині телеексперт залишається в Києві, при чому Леоненко навіть не користується бомбосховищами, так як вважає їх марними. Також він повідав, що має зброю, але травматичну.

"У мене половина будинку престарілих, тому я ні в метро, ні в підвали не ходжу. Залишаюся вдома, думаю, воно не врятує, якщо будуть бомбити.

У мене є дозвіл на гумовий пістолет, але це більше мародерів. Навіщо мені це потрібно, я ж мирний хлопець. Мені краще в футбол пограти, і навчити кого-небудь.

Якби мені було страшно, бігав би в метро або бомбосховище. У мене навіть дружина нікуди не йде. Якщо і загину, то зі своїми знаменитими котами. Я взагалі не хвилююся – якщо воно дано, то нікуди не сховаєшся".

"Чи виб'ємо ми росіян? Звідки я знаю, я не фахівець. Нехай політики розбираються.

У мене мама там, запитує, як і чого. Кажу, що поки нормально, всі живі і здорові".

При цьому Леоненко висловився проти практики залучення спортсменів в територіальну оборону, маючи на увазі своїх друзів в особі Володимира Бессонова і Олександра Алієва.

"Я не розумію, що в теробороні роблять спортсмени, якщо чесно. Якщо стріляти не вмієш, що робити, тільки заважати? Я думаю, цим повинні займатися професіонали", - заявив Леоненко в розмові з журналістом Миколою Васильковим.

Також екс-гравець висловив надію на якнайшвидше припинення вогню, відновлення миру в Україні та відновлення футбольного життя.

Нагадаємо, що крім Алієва і Бессонова в територіальну оборону записалися також Андрій Богданов, Віталій Мандзюк і Артем Федецький.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"
Вважаю, що Алієву саме час завітати до цього кацапського імбіцила і пояснити, шо і до чого...
Гнида пьяная ахметовская и здесь свою гнилую сущность показывает
"підлога будинку"?)
Да Витя даже тут пытаешься усидеть на двух стульях, по окончанию войны пиздуй вслед за кораблем в рашу