8 березня 2022 20:17
1

Олександр АЛІЄВ: "Із батьками не спілкуюся. Вони думають, що в Україні фашисти та нацисти"

Ексгравець Динамо Олександр Алієв в ексклюзивному інтерв'ю Денисов Time розповів про рідних, які мешкають у Росії.


- Я не нікого не обманюватиму і чесно скажу. Спочатку я спілкувався з батьками, але зараз ми не спілкуємося. Вони дивляться у себе телебачення і бачать зовсім інше, що в нас фашисти, нацисти, мародерство. Так, мародерство є, але ми намагаємось із цим боротися.


Те, що вони мені казали. Спочатку я намагався пояснити їм, що в нас відбувається. Я на власні очі це бачу. Було таке, що я справді був під кулями, але я не злякався і йду далі боронити нашу Україну.


Хочу, щоб мої діти жили тут у мирі. Не хочу бачити сльози на очах моїх дітей, лише усмішку на всіх обличчях наших земляків.


Батьки мені не вірять. І це найприкріше. Нічого доводити я не збираюсь. Пости в Instagram я виставляю не для піару, як може хтось подумати. Я взяв у руки автомат і вдячний своєму другові, яким мене запросив сюди. Пишаюсь цією людиною за її мужність, що вона бере в руки зброю та захищає Україну. Коли все скінчиться і буде мир, я обов'язково скажу його ім'я та прізвище, – сказав Алієв.

У родителей в РФ есть родственники так тоже в 2014-м когда еще с ними общались те звонили и рассказывали, что "нам по ТВ сейчас показали, что именно ваш город бандеровцы бомбят. бросайте всё и приезжайте к нам в РФ". Ради интереса тогда родители уточнили, что действительно именно наш город назвали (поясняю, мой родной город в Сумской области) и родственники упорно доказывали, что действительно так.

В общем, что-то не то что доказывать, а даже просто попытаться пояснить очевидное россиянам - это пустая трата времени и нервов.