6 березня 2022 11:51

Рангник про трансфери:т "У "Ліверпуля" і "Сіті" було не так багато невдач. МЮ повинен повернутися на такий шлях"

Ральф Рангник висловився про трансферну стратегію "Ман Юнайтед".

"Потрібно мати чітку трансферну стратегію, підписувати гравців, які вписуються в систему. І "Ліверпуль", і "Ман Сіті" займалися цим останні 5-6 років. Якщо подивитися на їх трансферну політику і успішні покупки, то можна сказати, що у них було не так багато невдалих трансферів. Обидва клуби були досить успішні, і "Манчестер Юнайтед" повинен повернутися на такий шлях.

Після сера Алекса Фергюсона у МЮ було багато тренерів. Щоб скоротити відставання від цих двох клубів, не потрібно повторювати ці кроки. У МЮ є ідентичність, ми повинні йти своїм шляхом. Але професійний футбол досить простий. Потрібно зрозуміти, як ти хочеш грати, яку гру хочуть бачити вболівальники, а це завжди був привабливий, атакуючий, Активний футбол, який розважає.

Зрозумівши це, потрібно перевірити, чи підходять для цього гравці. Команда повинна бути досить швидкою. Потрібно активно діяти на трансферному ринку, знати його і підписувати правильних гравців в потрібний момент.

Крім того, потрібен кращий тренер з можливих, а також тренерський штаб, який може розвивати гравців", – сказав тренер "Манчестер Юнайтед".