4 березня 2022 11:51

Хедіра про Роналду: "У "Реалі" він був трохи емоційнішим, егоїстичнішим. У "Юве" він став спокійнішим і був лідером. Я зустрів двох різних Кріштіану"

Самі Хедіра висловився про Кріштіану Роналду.

Німець грав з форвардом, який зараз виступає за "Манчестер Юнайтед", в "Реалі" і "Ювентусі".

"Я зустрів двох різних Кріштіану. Першого - в "Реалі", він був трохи молодший, емоційніше і егоїстичніше. Не в поганому сенсі слова, але йому потрібно було розібратися в собі. Він забивав багато, дуже багато голів і був неймовірний, але не так сильно впливав на команду.

Моя друга зустріч з Кріштіану трапилася в "Ювентусі". Він прийшов в команду, у нього був колишній егоїзм, йому хотілося забивати, але він більшою мірою став лідером. Природним лідером. Він завжди заряджав нас і знав, що для трофеїв потрібна підтримка партнерів по команді.

Не зрозумійте мене неправильно: в "Реалі" Роналду завжди був частиною команди, але в "Ювентусі" він став дорослішим. Він завжди концентрувався на грі, але, коли у нього з'явилися діти, він став розслабленішим.

У нього такий змагальний дух... На тренуваннях всі хотіли обіграти Кріштіану, а, опинившись в його команді, всі хотіли допомогти йому перемогти",-сказав екс-півзахисник збірної Німеччини в інтерв'ю ESPN.