2 березня 2022 17:18
5

"Деяким колегішкам по цеху, які сидять на попі в особняках в Англії і говорять гидоти...". Дзюба неоднозначно відповів на звернення Миколенка і Ярмоленка

Фото - Depositphotos.com


Нападник "Зеніту" Артем Дзюба відреагував на війну в Україні і коротко відповів на звернення захисника "Евертона" Віталія Миколенка та півзахисника "Вест Хема" Андрія Ярмоленка.


"Я до останнього не хотів висловлюватися по темі подій в Україні. Не хотів не тому, що боюся, а тому що я — не експерт в політиці, ніколи не ліз в неї і не збирався (на відміну від великої кількості політологів і вірусологів, які останнім часом з'явилися на просторах інтернету). Але у мене, як і у будь-якої людини, є своя думка. Раз вже з усіх боків притягують мене до цієї теми, то висловлю його.


Я проти будь-якої війни. Війна - це страшно. Але я також проти людської агресії і ненависті, яка з кожним днем набуває якісь позамежні масштаби.


Я проти дискримінації за національною ознакою. Мені не соромно, що я росіянин. Я пишаюся тим, що я росіянин. І не розумію, чому зараз повинні страждати спортсмени.


Я проти подвійних стандартів. Чому одним можна все, а на нас вішають всіх собак. Чому завжди всі кричали про спорт поза політикою, але при першій нагоді, коли справа стосується Росії, цей принцип абсолютно забувається?


Повторюся, війна - це страшно. У стресових ситуаціях люди показують свою сутність, часом негативну. Скільки злоби, бруду і жовчі полилося Зараз на всіх російських людей, незалежно від їх позиції і професії. Ті тисячі людей, хто пишуть образи і погрози, - встаньте в чергу!


Подвійно дивно чути це все від людей, яким Росія в їхньому житті дала дуже і дуже багато. Все це тільки створює ще більше негативу.


Війна закінчиться, а людські відносини залишаться. І перемотати назад вже буде не можна. Пам'ятайте про це.


P. S. а деяким колегішкам по цеху, які сидять на попі в особняках в Англії і кажуть гидоти: нас це не може образити, ми все розуміємо! Всім миру і добра", — написав Дзюба в своєму Instagram.

Дзюба - Дзюба, фамилия вроде украинская, а мозги орка
всі кричали про спорт поза політикою - рашисти якраз і кричали, та їх прібічники
Члєноголовий написав ! При чому у цього екземпляра два члена і жодної голови !
ДА,он возмущён,из-за этой войны,его ручная работа,сократилась вдвое.А виноваты хохлыи,конечно....!
Які подвійні стандарти,стрептизер ти про що? Тобі падло бомби на голову не летять.Це вже не політика,це ваше (твоє особисто) ублюдське мовчання,яке автоматично дає вашу (твою) згоду вашому фашистському карлику на бомбардування та знищення України.Якщо ти проти війни,то роби щось,виходь на мітинги,кричи в соціальних мережах,звертайся до ваших грьобаних маразматиків-політиків!!! А ти,падло,тільки вмієш х*йом на камеру вертіти,бо всі твої мозги там,в тому місці.