1 березня 2022 11:45

Микола МОРОЗЮК: "Я прошу на колінах кожного жителя могутньої Туреччини: дайте хоча б крихітний шанс моєму народу і мені зустріти свою сім'ю"

"Одного разу в складні часи для Туреччини мені випав шанс підтримати турецьку армію як і весь турецький народ! За це фото я отримував величезну кількість погроз від россійської аудиторії, але я пишався тим крихітним вчинком для своєї другої батьківщини і народу, який назавжди буде займати особливе місце в моєму серці.


Сьогодні на моїй рідній землі війна. На землях моєї незалежної України вбивають жінок,дітей. Гинуть невинні, руйнуються великі міста, літають ракети, і все тому що не людина, яку ви називали шайтан, хоче знищити український народ.


Я прошу на колінах кожного жителя могутньої Туреччини. Знаю як ви любите Україну: від Стамбула до Ерзурума, від Анкари до Хатая, від Анталії до Адани, від Сіваса до мого рідного Різе, дайте хочаб крихітний шанс моєму народу і мені зустріти свою сім'ю. Вірю в те, що Туреччина стане жовто-блакитною", - написав Морозюк у своєму Instagram.