28 лютого 2022 12:44

Олег ДУЛУБ: "В Україну прийшла велика біда. Я закликаю всіх, від кого це залежить, сісти за стіл переговорів і припинити війну!"

Білоруський тренер футбольного клубу "Львів" закликав зупинити військову агресію Росії в Україні і сісти за стіл переговорів.

"Я, Дулуб Олег Анатолійович, громадянин Республіки Білорусь, починаючи з 2016-го року працював в українській Прем'єр – лізі з різними клубами - "Карпати" Львів, "Чорноморець". В даний момент я є тренером футбольного клубу "Львів".

Ніколи протягом усієї моєї тренерської кар'єри в Україні, протягом останніх шести років я не стикався з фактами мовної дискримінації, незалежно від того, якою мовою я говорю – російською, білоруською чи англійською.

В даний момент в Україну прийшла велика-велика біда, війна прийшла в українські будинки. Я закликаю всіх тих, від кого це залежить, сісти за стіл переговорів і припинити цю війну. У Біблії сказано: "Не обманюйтеся, Бог посварився не буває. Що посіє людина, то і пожне. Мир Україні - Ні війні!" - сказав Дулуб.


Фото - ПФК «Львiв»