26 лютого 2022 16:42

Венсан КОМПАНІ: "Те, що відбувається сьогодні - це драма для всього українського народу"

Фото - Depositphotos.com


У ході прес-конференції напередодні суботнього матчу чемпіонату Бельгії між Левеном і Андерлехтом Венсану Компані було поставлено питання щодо морального стану українського легіонера Богдана Михайличенка у світлі актуальної ситуації в Україні та його готовності до цього поєдинку.


"Я як тренер можу лише здогадуватися, що зараз діється в голові Богдана, бачачи розвиток подій на його батьківщині. У хлопця напевно камінь на душі, і це можна зрозуміти. Мені хотілося б, щоб в цей важкий для нього період його одноклубники не надто докучали його розпитуваннями, деталями і просто дали йому можливість самостійно контролювати свої думки і емоції. У нього і без того напевно мізки киплять.


Що стосується практичної сторони справи, то зараз він сумлінно працює, добре тренується і, як на мене, готовий в будь-яку хвилину вийти на поле. Мені, як тренеру, приємно бачити, що гравець знаходиться в прекрасній формі як фізичної так і ментальної, і я сьогодні цілком і повністю можу розраховувати на нього. Тому він обов'язково фігуруватиме в заявці на суботній матч.


Те, що відбувається сьогодні в його країні, це драма для всього українського народу. Драма, з якою Богдан, як і мільйони його співвітчизників, повинен жити тепер кожен день".