22 лютого 2022 22:15

При Сульшері деякі гравці МЮ могли пропускати матчі в гостях, які їм не подобалися. Рангніком незадоволені, так як "він занадто багато кричить"

Гравці "Манчестер Юнайтед" незадоволені тренером Ральфом Рангніком.


Кілька джерел описують ситуацію в клубі словом "хаос" і вважають, що це стало причиною, по якій пішли Майкл Керрік і Кіран Маккенна. Багато співробітників, які приходили в "МЮ" за останні роки, були здивовані хаосом, який панує в клубі, пише The Independent.


Футболісти відчувають, що до них ставляться по-різному. При Оле-Гуннарі Сульшері деякі гравці отримували перевагу, тренер захищав їх, в той час як інша група футболістів не отримувала таких можливостей. Деякі гравці через невеликі скарги отримували шанс пропустити виїзну гру, на яку не дуже хотіли їхати.


Дізнавшись, що деякі футболісти використовували Сульшера таким чином, Рангнік був в люті. "Він розніс їх", - повідомило джерело. Така манера спілкування тренера з футболістами призвела до витоків. Зокрема, гравці "МЮ" скаржаться, що Рангнік "занадто багато кричить".


Деякі футболісти вважають, що вправи, які дає асистент Рангніка Кріс Армас, не пов'язані з ігровими ситуаціями. Крім того, той факт, що у нього немає досвіду роботи з топ-клубами, впливає на ставлення гравців.


Футболісти знають, що Рангнік не буде працювати з "МЮ" в наступному сезоні, і це знижує його авторитет в команді.