22 лютого 2022 17:37

Колишній тренер "Шахтаря" порадив Путіну використовувати пилу

Італійський фахівець Невіо Скала, добре відомий в Україні по роботі з «Шахтарем», прокоментував ситуацію в Україні, принагідно давши пораду президенту РФ Володимиру Путіну.


«Я відчуваю неймовірне розчарування та велику тривогу. Це важка та дуже критична ситуація, і ми не знаємо, чим вона закінчиться. Я прожив там півтора роки (насправді близько дев'яти місяців – прим. ред.), це були прекрасні місяці, які я прожив би знову. Це вторгнення, безперечно, створює багато проблем для людей. Може, хтось і зрадіє тому, що відбувається, але багатьом доведеться страждати за ідентичність, яку вони втрачають».


«Яку б пораду я дав Путіну? Щоб укоротити на шість метрів той стіл, який віддаляє його від спілкування з іншими людьми, достатньо просто звичайної пилки, а вона нічого не вартує».


«Я все одно вірю у мир, сподіваюся на нього. Можливо, це буде невойовниче вторгнення, можливо ефективніше замовчати деякі ситуації. Сподіватимемося, що це скоро закінчиться і вони знайдуть дипломатичне рішення, яке завжди наймудріше», - заявив Скала.


Нагадаємо, Невіо Скала працював із «Шахтарем» з січня по вересень 2002 року. Італієць став першим тренером, котрий привів «гірників» до титулу чемпіона України.