17 лютого 2022 09:43
1

"Він був не дуже хороший". Тренер "Аталанти" Гасперіні несподівано розкритикував Малиновського перед грою в Лізі Європи

Головний тренер Аталанти Джан П'єро Гасперіні оцінив стан хавбека Руслана Малиновського напередодні матчу плей-офф Ліги Європи проти Олімпіакоса.


Наставник Аталанти оцінив шанси команди з Бергамо поборотися за перемогу в турнірі. Гасперіні також поділився думкою про гру Руслана в крайній грі з Ювентусом (1:1) в Серії А, в якій він забив приголомшливий гол після виходу на заміну.


"Малиновський проти Ювентуса зіграв дуже добре, але його попередні виступи були не такими хорошими. У нас багато важливих гравців, неможливо когось виділити.


Це не Ліга чемпіонів, але ми продовжуємо грати в єврокубках. Ліга Європи стає дуже престижною, ви зустрічаєте сильні команди. Не думаю, що коректно говорити про шанси на перемогу в ЛЄ, є більш відомі клуби.


Ми зустрічаємося з командою, яка займає перше місце в грецькій Суперлізі, і це можливість зрозуміти наш рівень і куди рости, ми не можемо ставити перед собою мету виграти Лігу Європи", — наводить слова наставника Calcio Atalanta.


У нинішній кампанії на рахунку Руслана 26 ігор за Аталанту у всіх турнірах, в яких він забив сім голів і віддав два асисти.

С годами все в норме! А вот по асистам Малина сдал!