14 лютого 2022 11:37
1

Палкін вперше висловився про інтерес "Шахтаря" до хавбека "Челсі", розкривши майбутню трансферну політику клубу

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін дав зрозуміти фанатам "гірників" і всієї футбольної громадськості України зокрема, що нових трансферів клуб не проводитиме.

Раніше з'явилася інформація, що бразильські футболісти Артур (Флуміненсе), Ліма (Фламенго) і Кеннеді (Челсі) можуть приєднається до Шахтаря. Палкін каже, що будь-який футболіст з Південної Америки є потенційною метою Шахтаря.

За його словами, донецький клуб сильний на цьому ринку, але закликав не піддаватися на маніпуляції агентів, які таким чином хочуть підігріти інтерес до своїх підопічних:

«Ми досить популярні гравці на бразильському ринку, тому коли якийсь клуб хоче когось продати, то вони завжди наше ім'я поруч ставлять. Вони прекрасно знають, що ми вміємо там купувати і працювати на бразильських ринках.

У 80% це просто піар-хід з боку хлопців, які хочуть продати футболістів. З цих прізвищ ми ні в кому не зацікавлені. З точки зору майбутніх трансферів, ми поки перебуваємо в пасивному стані", - сказав Палкін в ефірі програми "Winter Studio" на ТК "Футбол".

В стиле "Похвали себя сам".