12 лютого 2022 15:04

Леонід БУРЯК: "Супряга – один з найталановитіших футболістів в українському футболі. Але не у кожного гравця відразу все виходить"

13 лютого "Мілан" в рамках серії А прийматиме на "Сан-Сіро" "Сампдорію". У цьому матчі може зіграти український форвард генуезців Владислав Супряга, який виступає за "Сампдорію" під сьомим номером. Як відомо, під сімкою грав за "Мілан" Андрій Шевченко. Тобто матч буде цікавим і варто чекати якихось приємних сюрпризів, можливо, і від Супряги.


Відомий український тренер Леонід Буряк в ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua оцінив становище Владислава Супряги в "Сампдорі", а також дав оцінку адаптації захисника "Евертона" Віталія Миколенка до АПЛ.


"Я вважаю, що у Влада все повинно вийти в Італії. Він нормальний хлопець, нормальний футболіст. Я думаю, що Супряга перейшов в хорошу європейську лігу, він потрапив в хороший тренувальний процес. Я думаю, тренуючись і граючи з тими футболістами, які Влада оточують, він повинен швидко додати і зорієнтуватися. Я вважаю, що Супряга – один з найталановитіших футболістів в українському футболі. Але не у кожного гравця відразу все виходить. Деяким треба час. Подивитися, як він буде грати. Я За Влада переживаю. І Я бажаю йому успіхів.


Миколенко - це основний гравець національної збірної. Він був основним футболістом "Динамо". Лемпард після програшного матчу з "Ньюкаслом" сказав, що "Евертону" не вистачало Миколенка. Це говорить про тому, що Миколенко в "Евертоні" за такий короткий термін вже закріпив за собою місце на ключовій позиції", - сказав Буряк.