12 лютого 2022 11:26

Головко про призначення тренером "Диназа": "Всі хочуть, щоб у Вишгороді був футбол високого рівня"

Український тренер, екс-захисник київського "Динамо" та збірної України Олександр Головко призначений головним тренером клубу Другої ліги ФК "Діназ". Про це у п'ятницю на спеціальній конференції оголосив новий президент клубу Сергій Старенький.

Перед новим керманичем діназівців стоїть непросте завдання - створити боєздатний колектив та продовжити боротьбу за вихід до Першої ліги. Зважаючи на те, що в клубі відбулися серйозні кадрові зміни, досягти цього буде непросто, але Олександр Головко зі своїми помічниками Толятом Шейхаметовим, Олексієм Крупниченко та тренером воротарів В'ячеславом Богодєловим сповнений оптимізму і великого бажання працювати.

"Я сподіваюсь, що зможу виправдати довіру. Роботи, насправді, дуже багато, але добре, що є хороші умови і є клуб, який розвивається уже достатньо довго для того, щоб подорослішати і стати самодостатнім. У спорті все дуже просто: є лише одне перше місце. Усі хочуть, щоб у Вишгороді був футбол високого рівня. Мені буде приємно над цим працювати", - прокоментував своє призначення Головко.