11 лютого 2022 11:02

Максим ШАЦЬКИХ: "Добре, що "Динамо" U-19 пройшло далі. А яким шляхом, це вже не важливо"

Колишній форвард і тренер "Динамо" Максим Шацьких в інтерв'ю meta-ratings.com.ua прокоментував перемогу київської команди (U-19) у матчі з "Депортіво" в рамках 1/16 фіналу Юнацької Ліги УЄФА.


"Добре, що "Динамо" пройшло далі. Це найголовніше! А яким шляхом, це вже пусте. Гра була досить жива і на відкритих курсах до видалення футболіста "Депортіво". За рахунку 2:2 іспанці вже десь тягнули час, догравали і доводили справу до пенальті. "Динамо" старалося і хотіло з гри третій м'яч забити, але не вийшло. Але добре, що в серії пенальті все склалося на користь киян.


Чи вдалося воротареві киян Денису Ігнатенку виправитися в серії пенальті за помилку, допущену в матчі? Авжеж! Він два м'ячі відбив. Емоції, звичайно, показали всі його хвилювання. Він був заряджений на сто відсотків. Після кожного відбитого пенальті Ігнатенко реагував досить емоційно. Ну це молодість! Надалі, я думаю, він буде більш спокійно реагувати.


Потенційні суперники в наступному раунді? Я завжди говорив, що яка різниця, хто попадеться. В 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА залишаються сильніші команди. Малоймовірно, що хтось випадково туди пробився. У дорослому футболі всяке буває, наприклад, хтось може випадковий гол забити, відбитися і пройти далі. На юнацькому рівні таке рідко трапляється", - сказав Шацьких.