10 лютого 2022 15:11

Василь КАРДАШ: "Динамівські хлопці впевнено пишуть історію"

Екс-гравець "Динамо", тренер молодіжної збірної України Василь Кардаш в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми враженнями від перемоги команди киян U-19 над "Депортіво" в Іспанії.


"З ряду причин "Динамо" не мало можливості задіяти цілу групу гравців основного складу, серед них і ті, хто виступає за молодіжну збірну України. Звичайно, це не могло не позначитися негативно на рівні підготовки української команди, однак іспит на зрілість підопічні Ігоря Костюка, на мій погляд, успішно здали. Тим більше, що грати довелося в гостях, при великій аудиторії вболівальників, які активно підтримували своїх, ході поєдинку, що складався невдало, до того ж, це був перший матч в новому році на такому рівні.


Тому радий за наших хлопців, вони молодці, впевнено пишуть історію, оскільки схилити шальки терезів на свою користь в таких умовах багато чого коштує.


Заради справедливості потрібно сказати, що динамівцям підсобило несподіване видалення гравця "Депортіво", але це вже нехай тренери іспанців з'ясовують, чому він діяв так необачно. Динамівці, граючи в більшості, цілком могли, як кажуть, закрити поєдинок ще в основний час. Однак все добре, що добре закінчується. У серії післяматчевих пенальті на висоті опинився воротар "Динамо" Денис Ігнатенко, який реабілітувався за свою помилку, що коштувала пропущеного голу. І все ж, це був саме той випадок, коли "Динамо" було сильно командою.


З ким би мені хотілося, щоб кияни билися в наступному раунді? Це вже не має великого значення, оскільки на цьому етапі слабких суперників вже немає. Важливо, що до цього поєдинку лідери динамівців вже повернуться в стрій і тому шанси пройти далі збільшуються".


Фото - Footboom