10 лютого 2022 15:01
2

Сергій ПАЛКІН: "Протягом двох днів визначимося з новим клубом для Коноплянки"

Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін в ексклюзивному інтерв'ю Футбол NEWS висловився про долю Євгена Коноплянки в клубі. Нагадаємо, що екс-гравець Дніпра, Севільї і Шальке приєднався до "гірників" в 2019 році, але так і не зміг закріпитися в основі команди. У поточному сезоні він відіграв всього 47 хвилин.


- Коли Де Дзербі приходив до нас, у нього вже була сформована картинка тих футболістів, з якими він хоче працювати. Він серйозно проаналізував весь наш склад і добре володів ситуацією в команді. Тоді у нього були питання по Коноплянці, але ми всі разом, включаючи Женю, вирішили, що потрібно дати йому шанс.


Коноплянка - професіонал, в тренувальному процесі до нього немає питань, він викладається по повній. У житті поза полем він теж професійно підходить до всіх питань. Але спочатку він трохи недотягував після травми, потім начебто втягнувся, отримав шанс зіграти. А далі все пішло не в тому ключі, в якому це бачили ми і сам Коноплянка. Вимоги Де Дзербі були вище того, що міг дати Женя.


Зараз ми поговорили і прийняли рішення, що йому треба змінити клуб. Власне, тому він не з'явився на зборах. Варіанти постійно приходять і йдуть, а Коноплянка то йде, то залишається. Думаю, протягом наступних двох днів ми повинні визначитися з його новим клубом. Сподіваюся, що у нас все вийде, і у Жені, в тому числі, - сказав Палкін.

мариуполь
Сховати
перекати-поле, Маркевич як раз постійно в інтерв'ю скиглить про те, що йому потрібні досвідчені гравці, а не юнаки)