7 лютого 2022 08:29

"Мені соромно". Овермарс відреагував на скандальне звільнення з "Аякса"

Колишній спортивний директор "Аякса" Марк Овермарс, який за офіційною інформацією покинув клуб через повідомлення жінкам-колегам, прокоментував цей інцидент.


"Мені соромно. Минулого тижня я зіткнувся з повідомленнями про мою поведінку та про те, як це вплинуло на інших. На жаль, я не усвідомлював, що цим переступаю межу, але в останні дні мені це стало ясно. Я раптом відчув величезний тиск - і прошу вибачення. Звичайно, для людини в моєму становищі така поведінка неприйнятно. Тепер я теж це бачу, але вже занадто пізно. Я не бачу іншого виходу, окрім як покинути "Аякс". Це також має серйозний вплив на моє особисте життя. Ось чому я прошу всіх залишити мене і мою сім'ю в спокої", - наводить слова Овермарса прес-служба "Аякса" на офіційному сайті клубу.


Марк Овермарс був директором з футбольних питань в "Аяксі" з літа 2012 року. З 1 лютого 2013 року колишній зірковий футболіст, що грав, зокрема, в "Аяксі", "Арсеналі" і "Барселоні", обіймав посаду спортивного директора. Нещодавно він був переобраний на новий термін, до 30 червня 2026 року.