6 лютого 2022 17:08

Калитивинцев у дiї. "Олександрія" зіграла внічию в спарингу з датчанами

Другий етап підготовки на навчально-тренувальних зборах в Туреччині містяни розпочали із товариської зустрічі з данським «Раннерсом».

Весь перший тайм пройшов практично без моментів. Основна боротьба зосередилася в центрі поля, і лише під завісу тайму команди нарешті обмінялися голами. Спочатку забили олександрійці, розігравши хорошу комбінацію в атаці. Розпочав Владислав Калітвінцев, який спрямував круглого на хід Дениса Костишина. Той, відразу повернув м’яча Владиславу, який в один дотик переправив шкіряного на Клаудіо Спінеллі, який вже робив забігання до штрафного майданчика суперника. Клаудіо залишалось лише точно пробити по воротах, що він і зробив. Це сталося на 40 хвилині матчу. 1:0. Майже одразу данці відігралися, скориставшись однією з небагатьох контратак. Гол був забитий на 43 хвилині.

У другому таймі містяни знову повели у рахунку. Максим Третьяков, який вийшов на заміну, вдало виконав кутовий, спрямувавши м’яча на Дениса Костишина. Той, красиво головою, переправив круглого у дальній верхній кут – без шансів для голкіпера. 2:1 на 53 хвилині.

На 62-й хвилині в олександрійців відбулися заміни: на поле вийшли десять гравців, включаючи голкіпера (у ворота стає Валентин Горох), капітанська пов’язка перешла до Макса Третьякова. А вже на 67-й хвилині футболісти «Раннерса» зрівняли рахунок – 2:2, який залишився незмінним до кінця поєдинку.

Нагадаємо, що наступний матч підопічні Юрія Гури проведуть 8 лютого проти австрійського клубу «Капфенберг».

ОЛЕКСАНДРІЯ (Україна) – Раннерс (Данія) – 2:2
Голи: Спінеллі (40), Костишин (53) – ??? (43), ??? (67).

Олександрія: Олег Білик, Іван Калюжний, Клаудіо Спінеллі, Денис Мірошніченко, Владислав Калітвінцев, Денис Костишин, Артур Авагімян, Олександр Демченко, Андрій Цуріков, Валерій Бондаренко, Каспарс Дубра (К).

Запасні: Валентин Горох, Георгій Єрмаков, Олександр Мельник, Владислав Бабогло, Максим Третьяков, Кирило Дришлюк, Олег Кожушко, Богдан Білошевський, Еміль Мустафаєв, Володимир Одарюк, Микита Ситников, Юрій Копина, Андрій Андрейчук, Денис Устименко.