3 лютого 2022 20:06
1

"Хороша база і ігрові якості, але...". Еміль Карас - про Дениса Антюха і Владислава Кулача

Асистент головного тренера "Динамо" Еміль Карас в інтерв'ю Sportarena TV розповів про літніх новачків команди Дениса Антюха та Владислава Кулача.


- Я сьогодні говорив з колегою про Антюха. У нього відмінні фізичні дані - саме так і повинен виглядати крайній півзахисник. Йому складно, тому що в "Динамо" беруть кращих і тут потрібно доводити.


У Антюха є прекрасні якості, але є і такі, які потрібно розвивати. Можливо, ці якості були упущені в школі, де він займався. У кожного своя біографія. Є технічні моменти і розуміння футболу, які потрібно розвивати. І для цього потрібен час. А так у нього є хороша база.


Кулач? Футболіст, який добре відкривається у вільні зони, розбирається в штрафному майданчику. Швидкий, непоступливий - у нього є всі якості, щоб довести це.


У київське "Динамо" не потрапляють просто так. У цю команду беруть за щось. Інша справа, що іноді на їхніх позиціях бувають конкуренти, яких складно замінити, адже вони доводять своєю грою, що краще. Потрібний час, якісь обставини, удача.

Интересно его мнение про Тымчика