2 лютого 2022 10:26

"Бешикташ" домовився про трансфер півзахисника "Бенфіки"

Доля 23-річного півзахисника лісабонської Бенфіки Жедсона Фернандеша почала розвиватися в негативному ключі після оренди в лондонський Тоттенхем взимку 2020 року, яка спочатку планувалася тривати два сезони, проте сторони вже через рік розірвали угоду.


Футболіст повернувся до Португалії, проте виявився не потрібен тренерському штабу "орлів", тому відразу ж відправився догравати сезон до Туреччини, в якості частини колективу Галатасарая.


"Леви", можливо, хотіли б продовжувати відносини з гравцем після нетривалого періоду його виступів у клубі, проте керівництво Бенфіки відмовилося від повторної оренди, але за першу частину нового сезону гравець знову не зумів припасти до двору.


Як підсумок, під час зимового трансферного вікна Жедсон перебував у статусі відкритого для пропозицій, чим і скористався Бешикташ.


Як повідомляє італійський журналіст Фабріціо Романо, Бенфіка прийняла пропозицію "орлів" про покупку за 6 млн євро, а Фернандешу при цьому дістанеться контракт тривалістю до літа 2025 року.


На даний момент, сторони займаються підготовкою останніх необхідних паперів для завершення трансферу.


У поточному сезоні на рахунку Фернандеша 107 зіграних хвилин у чотирьох поєдинках за Бенфіку.