1 лютого 2022 11:41

Легендарний Буффон зізнався, що міг перейти в український клуб

Фото - Depositphotos.com


Легендарний італійський воротар Джанлуїджі Буффон на ютуб-каналі Нобеля Арустамяна розповів, як міг перейти в донецький "Шахтар".


- Я чув, що були випадки, коли ти міг опинитися на пострадянському просторі, грати або в Росії, або в Україні. Кажуть, тебе міг підписати "Шахтар". Навіть чув версію, що в 2018 році це міг зробити "Локомотив". Зараз писали про "Спартак". Хоч раз ти міг опинитися в Росії?


- Єдиною командою [на пострадянському просторі], з якою я розмовляв безпосередньо, був донецький "Шахтар". У 2015 або 2016 році. Ми і з Луческу поговорили. Це був досвід, який мені здавався привабливим. Проти "Шахтаря" я грав з "Ювентусом". Це конкурентоспроможна команда, яка грає в Лізі чемпіонів. Так, може бути, їй важко пройти стадію 1/8, але це якісна команда з високим індивідуальним класом гравців. Вони грають в Лізі чемпіонів і можуть вилетіти в першому раунді плей-офф, а можуть дійти до фіналу. А мене це і цікавить. Мені нецікаво грати в найсильнішій команді, тому що, ймовірно, в кращій команді я вже грав, напевно, рік. Це було в "Юве" в 2005 році - наша найсильніша команда. Мені цікаво грати за тих, хто бореться за титули і може їх виграти. Щоб я знав, що якщо я туди потраплю, ми зможемо чималого домогтися.