30 січня 2022 10:05

Олександр АЛІЄВ: "Після повернення в "Динамо" я був слабшим за партнерів"

Екс-футболіст Динамо і збірної України Олександр Алієв в інтерв'ю програмі BurBuzz розповів про те, чому не склалася його кар'єра під час другого приходу в Динамо Київ після трансферу з московського Локомотива.


- Я не пройшов повноцінні збори з Локомотивом. У Динамо я вже перейшов напередодні старту сезону. На зимових зборах закладається фундамент на весь сезон. Через це я був слабшим і головний тренер Сьомін це бачив. Я на нього не ображаюся зараз. Тоді я цього, само собою, не розумів.


- Наскільки я пам'ятаю, Локомотив довго не хотів відпускати тебе. Тобі навіть довелося частину своїх грошей заплатити, щоб повернутися в Динамо. Це сума вимірюється в мільйонах?


- Насправді, я нічого не платив. У Локомотиві у мене була хороша зарплата. Я міг не грати, але продовжувати там сидіти і отримувати гроші. Навіщо мені це потрібно? Я хотів грати. Я зрозумів, що не знайду спільну мову з новим президентом. Мені була нецікава ця людина. Це б не пішло на користь мені і президенту.


- У Локомотиві зарплата була вищою, ніж у Динамо?


- Ні. Така ж.


- Якщо вірити інтернет-ресурсам, то на піку твоя зарплата становила 2,7 млн €.


- Ні, це не так. Було менше. Не знаю, хто це писав і говорив. Якщо президент Динамо Ігор Суркіс захоче сказати, то нехай це зробить.


- Ну, більше двох мільйонів була зарплата?


- Ні. Не було навіть двох, - сказав Алієв.