20 січня 2022 14:19
1

Максим КАЛИНИЧЕНКО: "Те, що показували по телевізору щодо подій у Криму - це брехня"

Колишній гравець збірної України Максим Калініченко розповів про події в Криму 2014 року, коли він захищав кольори сімферопольської "Таврії".


"Те, що показували по телевізору щодо подій в Криму – це брехня. Захоплювали всі будівлі ОМОН Росії. Коли ми ходили біля Будинку Уряду в Сімферополі, де відбувалися "вільні" волевиявлення щодо референдуму, то вай-фай мережа була "ОМОН Росія". Особливо ніхто не ховався там.


Страшнувато було, з'явилися перші блок-пости, ніхто не знає, що відбувається, йде захоплення і що буде за цим, незрозуміло. Аеропорт був блокований, тому на матчі ми переміщалися автобусом, на блок-постах стояли серйозні чоловіки, добре екіпіровані і ніхто не знає, що буде далі.


Так було кілька разів, потім я розірвав контракт з "Таврією", вивіз автомобіль, забрав гроші, тому що банки перейшли в інші руки. Десь пощастило, десь встиг. Там нічого хорошого не було. Якби не ці події, кар'єру б не закінчили? Ніхто цього не знає. Можливо, я б залишився в Сімферополі в клубі, розмови про це були", — розповів Калініченко.

Та по моему по тв ничего не показывали. Только новости бла бла.